Emitere licenţe de transport pentru curse regulate speciale

Pentru informatizarea serviciului de emitere licenţe de transport pentru curse regulate speciale, Consiliul Judeţean Dâmboviţa furnizează operatorilor de transport un mecanism online, modern şi accesibil prin care aceştia se pot adresa instituţiei pentru obţinerea licenţelor.

Pentru a depune o cerere de emitere licenţe de transport pentru curse speciale trebuie sa se apese butonul "Depunere cerere". Astfel, aici sunt afişate de asemenea şi cererile care au fost deja trimise către Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Se va da un nume de dosar şi se va apăsa butonul "Adaugă dosar licenţă". Sistemul va afişa câmpurile câmpurile ce trebuiesc completate.

După ce se completează aceste câmpuri se apasă butonul "Salvează" pentru a salva modificările. Pentru a trimite modificările către "Consiliul Judeţean Dâmboviţa" se apasă butonul "Finalizare". După apăsarea butonului Finalizare nu se mai pot efectua modificări asupra cererii. Pentru a vedea starea în care se află cererea se va apăsa pe numele acesteia şi se va consulta starea.

Pentru adaugarea unei cereri noi sau consultarea cererilor existente click aici