18.02.2019

Metodologie de selectie a planurilor de afaceri (format .PDF)

Model plan de afaceri (format .DOCX)

Coduri CAEN eligibile afacere (format .PDF)

________________________________________________________________________________________________________________
18.02.2019

Proces verbal evaluare tehnico-financiara
Proces verbal evaluare administrativă
________________________________________________________________________________________________________________
07.02.2019

Convocator comisie de evaluare și selecție a planurilor de afaceri
________________________________________________________________________________________________________________
28.01.2019

IMPORTANT!

 

Dragi Anteprenori,

Termenul limita pentru depunerea dosarului de candidatura la concursul planurilor de afaceri se prelungeste pana la data de 31.01.2019, ora 16:00, pentru judetele Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman.

Dosarele (originalul impreuna cu cele doua copii) vor fi trimise intr-un colet sigilat prin posta recomandata/ curier, sau depus personal, la sediul beneficiarului sau al partenerilor de proiect, in functie de judetul de provenienta, la urmatoarele adrese:

 Partener 2 – Consiliul Judetean Dambovita: Piata Tricolorului, nr. 1, parter, la Registratura, cam. 25, Targoviste, jud. Dambovita

Persoana contact: Ruxandra Pavel 0720.744.118


Va dorim succes!

______________________________________________________________________________________________________________
21.01.2019

Anunt IMPORTANT
Erata la metodologia de selectie a planurilor de afaceri

 

1. Termenul limita de depunerea dosarului de candidatura la concursul planurilor de afaceri se prelungeste pana pe data de 28.01.2019, ora 16:00

2. Privitor la obligativitatea depunerii de catre candidat in cuprinsul dosarului de concurs a Cazierului judiciar pentru candidat si daca este cazul pentru asociat/-i – in original si a Cazierului fiscal pentru participant si, daca este cazul pentru asociat/-i – in original, se face urmatoarea precizare: daca cele doua documente sau unul dintre acestea nu se pot/poate depune in original, candidatul si/sau asociatul/asociatii, dupa caz vor depune declaratii pe proprie raspundere in acest sens, avand obligativitatea ca, in cazul declararii planului de afaceri castigator, sa depuna documentele solicitate, la care se face referire mai sus.

3. Pentru a veni in sprijinul candidatilor, facem urmatoarele precizari: 

- referitor la declaratia privind apartenenta la grupul tinta, mentionam ca aceasta este continuta in cadrul Anexei 5 - Declaratie eligibilitate

- formatul declaratiei de evitare a dublei finantare si a declaratiei privind elaborarea planului de afaceri se regasesc atasate prezentei erate.

Declaratie de evitare a dublei finantare ( pag.1pag.2)
Declaratie privind elaborarea planului de afaceri

Informatii puteti sa gasiti accesand https://daretostart.partnet.ro/metodologia

_________________________________________________________________________________________________________________
14.01.2019

IMPORTANT!

Termenul limita pentru depunerea dosarului de candidatura la concursul planurilor de afaceri se prelungeste pana la data de 21.01.2019, ora 16:00.
 

Clarificarile referitoare la metodologia de evaluare si selectie a Planurilor de afaceri, se transmit in scris, la adresa de email daretostart@partnet.ro, pana la data de 17.01.2019.
 

Dosarele (originalul impreuna cu cele doua copii) vor fi trimise intr-un colet sigilat prin posta recomandata/ curier, sau depus personal, la sediul beneficiarului sau al partenerilor de proiect, in functie de judetul de provenienta, la urmatoarea adresa:

1. Partener 2 – Consiliul Judetean Dambovita: Piata Tricolorului, nr. 1, parter, la Registratura, cam.25, Targoviste, jud. Dambovita

Persoana contact: Ruxandra Pavel 0720.744.118

***Coletul sigilat trebuie sa poarte, in mod obligatoriu, o eticheta cu urmatoarele date/ informatii: Numele si prenumele aplicantului, adresa, telefon, e-mail, titlul planului de afaceri si mentiunea “Pentru participare in cadrul concursului de planuri de afaceri organizat in cadrul proiectului DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate – judetul Dâmbovița ”

Va dorim succes!